Picadillo con judías verdes

picadillo judias verdes

Ingredients

3/4 Kilograms of green beans

1/2 Kilograms of lean pork

2 Potatoes

Onion

Pepper

Tomato

Garlic

2 Leaves of bay

Paprika

Pepper

Water

Salt

Cumin

Oil

Saffron

 

Directions

Add salt and pepper to the meat in small pieces and fry it. Chop the onion, peppers, garlic and add them.

Then, add the beans in pieces and tomato. When they are fried lightly, add the paprika, 2 leaves of bay, salt, saffron and cover it with water.

Peel and chop the potatoes into chunks adding it to the stew and leave it to boil.

Add the cumin, taste and add salt if it need it. It is now ready to eat.

Recipe sheet

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s